Keitä olemme

Säkäjärvi Oy:n historia juontaa juurensa Lahdessa tunnetusta Arto Viljanen Oy:stä, jonka liiketoiminnan Säkäjärvi Oy:n perustajaosakas Marianne Säkäjärvi osti vuonna 2007 toimittuaan ko. yhtiössä avustavana lakimiehenä ja sittemmin osakkaana usean vuoden ajan. Vuosien saatossa toiminta on laajentunut tyytyväisten asiakkaiden myötä, ja kokoonpanokin muuttunut ja vahvistunut. Toimistomme ydinosaaminen on perinteistä siviili- ja rikosjuridiikkaa, vaikkakin ulkomaalaisoikeus on saanut huomattavan jalansijan erityisosaamisalueenamme vuodesta 2010 lukien.

Yhtiössämme palvelee monia eri oikeudenalojen ja osa-alueiden ammattilaisia. Toimintamme perustuu tiimityöhön ja luottamukseen. Meidän arvojamme ovat lojaalisuus päämiestä ja hänen etuaan kohtaan kaikissa tilanteissa, oikeudenmukaisuus, rehellisyys ja aito ihmisen auttaminen elämän vaikeissa paikoissa. Me olemme aina valmiita kohtaamaan koviakin haasteita oikeussuojaintressiäsi turvatessamme. Meidän mielestämme asiakkaan ja lakimiehen välisen yhteistyön tulee olla avointa ja sujuvaa. Siksi selvitämme vaikeaselkoiset juridiset asiat sinulle havainnollisesti ja helpposelkoisesti ja teemme rehdisti selkoa asian epämiellyttävimmistäkin puolista. Pahinta meille olisi, jos joutuisit pettymään ennakko-odotuksissasi. Karta siis liian hunajaisia lupauksia; rehellisyys maan perii vielä tänäänkin.

 

Marianne Säkäjärvi

Helsingin yliopistosta valmistunut OTK, lakimies sekä yhtiömme hallituksen puheenjohtaja on kokemukseltaan ja taidoltaan paras mahdollinen lakimies edustamaan sinua oikeudellisessa asiassasi. Marianne Säkäjärvi on toiminut asianajoalalla yhteensä jo yli 15 vuoden ajan. Lakimiehemme pitää huolen siitä, että sinua edustetaan ja asiaasi ajetaan asianmukaisesti ja rautaisella ammattitaidolla niin tuomioistuimessa kuin sen ulkopuolella.

 

Kauri Karhu

Yhtiömme toimistopäällikkö, tradenomi (AMK) yli kuuden vuoden kokemuksella, vastaa toimistossamme asiakassuhteista ja viestinnästä. Kauri Karhu vastaa kiireisen toimistomme arjen sujuvuudesta ja toiminnasta. Kaurista on kehittynyt toimistossamme loistava neuvoja monissa siviilioikeudellisissa kysymyksissä.