Hinnoittelu

Tuntiveloitus225,00 + alv 24 %279,00 €

Laskutuksemme perustuu tuntihinnoitteluun, eli toimeksiannon hoitamiseen käytettyyn aikaan. Alkuneuvottelusta veloitamme 300,00  etukäteismaksun, jossa perehdymme asiaasi sekä selvitämme sen miten oikeudellinen ongelmatilanteesi tulisi parhaiten ratkaista.  Alkuneuvottelusta eteenpäin tuntiveloituksemme on 225,00 €/h + alv 24 %. Tuntiveloitus sisältää kaikki asian hoitamiseen liittyvät toimenpiteet neuvotteluista oikeussaliin ja asiakirjojen laatimiseen saakka. Lisäksi veloitamme toimeksiannon hoitamisesta mahdolliset matkakulut.

Useissa tapauksissa veloitamme ennakkopalkkion toimeksiannon vastaanottamisen yhteydessä. Tämä ei koske tietysti niitä asiakkaita, joilla on oikeus maksuttomaan oikeusapuun tai joiden oikeudelliset kulut korvaa vakuutusyhtiö kotivakuutuksen kautta. Ennakkomaksu suhteutetaan kokonaispalkkioon sekä toimeksiannosta syntyvien kulujen määrään.

 

Oikeusapu valtion varoista

Tahdomme huomauttaa, että varmistamme aina kelpoisuutesi maksuttomaan oikeusapuun ennen toimeksiannon vastaanottamista. Jos saat valtion oikeusapua, se kattaa joko osittain tai kokonaan ne kulut, mitä oikeusprosessissa sinulle syntyy. Valtion oikeusapu määräytyy toimeentulosi ja asiasi mukaan. Me hoidamme oikeusavun saamisen puolestasi, eli käytännössä mikäli olet oikeusapukelpoinen, sinun ei tarvitse käydä oikeusaputoimistossa vaan hoidamme oikeusavun hakemisen puolestasi.

 

Oikeusturvavakuutus

Kotivakuutuksiin sisältyy usein oikeusturvavakuutus. Me selvitämme toimeksiannon alussa vakuutusyhtiösi kanssa oikeusturvavakuutuksen kattavuuden sekä omavastuun määrän. Yhtiömme hakee aina vakuutuskorvausta puolestasi, kun siihen on vakuutusehtojen mukaan mahdollisuus.