Keitä olemme

Säkäjärvi Oy:n historia juontaa juurensa Lahdessa tunnetusta Arto Viljanen Oy:stä, jonka liiketoiminnan Säkäjärvi Oy:n perustajaosakas Marianne Säkäjärvi osti vuonna 2007 toimittuaan ko. yhtiössä avustavana lakimiehenä ja sittemmin osakkaana usean vuoden ajan. Vuosien saatossa toiminta on laajentunut tyytyväisten asiakkaiden myötä, ja kokoonpanokin muuttunut ja vahvistunut. Toimistomme ydinosaaminen on perinteistä siviili- ja rikosjuridiikkaa, vaikkakin ulkomaalaisoikeus on saanut huomattavan jalansijan erityisosaamisalueenamme vuodesta 2010 lukien.

 

Marianne Säkäjärvi

Helsingin yliopistosta valmistunut OTK, lakimies ja yhtiömme hallituksen puheenjohtaja on toiminut asianajoalalla yhteensä yli 20 vuoden ajan. Säkäjärvi pitää huolen siitä, että asiaasi edustetaan ja ajetaan asianmukaisella sekä rautaisella ammattitaidolla tuomioistuimessa.

 

Daniel Vahtera

Suomi – Turkki kauppayhdistyksen puheenjohtaja ja avustava lakimiehemme on yhtiömme ulkomaalaispäämiehille avainhenkilö, joka taitaa suomen, englannin, turkin, saksan, venäjän ja ruotsin kielen taidot. Vahtera on edustanut päämiehiämme useissa eri kansainvälisissä organisaatioissa ja hänellä on vahvaa kokemusta Yhdistyneissä kuningaskunnissa toimivien suuryritysten parissa.

 

Kauri Karhu

Yhtiömme toimistopäällikkö, tradenomi (AMK) yli yhdeksän vuoden kokemuksella, vastaa toimistossamme asiakassuhteista ja viestinnästä. Karhu vastaa kiireisen toimistomme arjen sujuvuudesta, toiminnasta sekä ajanvarauksista.

 

Rami Cherif

Toimistomme uusimman  jäsenen, entisen yrittäjän / osakkaan sekä tuleva kirjanpitäjän Rami Cherifin erityisosaaminen keskittyy toimistomme yritysasiakkaisiin sekä kirjanpitoon. Cherifillä on laaja kokemusta yritystoiminnasta ja hän on toiminut myynnin sekä liiketoiminnan parissa jo useiden vuosien ajan.