Keitä olemme

Säkäjärvi Oy:n historia juontaa juurensa Lahdessa tunnetusta Arto Viljanen Oy:stä, jonka liiketoiminnan Säkäjärvi Oy:n perustajaosakas Marianne Säkäjärvi osti vuonna 2007 toimittuaan ko. yhtiössä avustavana lakimiehenä ja sittemmin osakkaana usean vuoden ajan. Vuosien saatossa toiminta on laajentunut tyytyväisten asiakkaiden myötä, ja kokoonpanokin muuttunut ja vahvistunut. Toimistomme ydinosaaminen on perinteistä siviili- ja rikosjuridiikkaa, vaikkakin ulkomaalaisoikeus on saanut huomattavan jalansijan erityisosaamisalueenamme vuodesta 2010 lukien.

 

Marianne Säkäjärvi

Helsingin yliopistosta valmistunut OTK, lakimies ja yhtiömme hallituksen puheenjohtaja on ton toiminut asianajoalalla yhteensä noin 20 vuoden ajan. Lakimiehemme pitää huolen siitä, että sinua edustetaan ja asiaasi ajetaan asianmukaisesti ja rautaisella ammattitaidolla niin tuomioistuimessa kuin sen ulkopuolella.

 

Daniel Vahtera

Avustava lakimies ja oikeustieteen ylioppilas Daniel Vahtera on yhtiömme avainhenkilö. Suomen, englannin, turkin, saksan ja hiukan venäjän ja ruotsin  kieltä taitava, yritys-, siviili- sekä ulkomaalaisasioita hoitava Vahtera avustaa vaikeaselkoisen lakikielen kanssa. Vahtera on edustanut päämiehiämme useissa eri kansainvälisissä organisaatioissa ja hänellä on vahvaa kokemusta Yhdistyneissä kuningaskunnissa toimivien suuryritysten parissa.

Lue lisää

 

Toni Suhonen

Toimistomme oikeustieteenharjoittelija on kolmannen vuoden oikeustieteen opiskelija, joka auttaa lakimiestämme niin toimeksiannoissa kuin myös päämiestapaamisissa. Suhonen on menestyksekkään opiskelunsa lisäksi menestynyt myös toimistomme toimeksiannoissa.

 

Kauri Karhu

Yhtiömme toimistopäällikkö, tradenomi (AMK) yli yhdeksän vuoden kokemuksella, vastaa toimistossamme asiakassuhteista ja viestinnästä. Karhu vastaa kiireisen toimistomme arjen sujuvuudesta, toiminnasta sekä ajanvarauksista. Käytännössä hän on toimistomme koordinoija, joka päivittäin informoi niin Mariannea kuin myös Danielia.

 

Sophia Vahtera

Päämiehillemme äidinkielellä puhuttavan oikeudellisen palvelun tarjoaminen on mielestämme erityisen tärkeää varsinkin, kun oikeudelliset termit voivat kenelle tahansa olla haastavia. Siksi toimistossamme toimiikin Heriot-Watt yliopistosta saksan, ranskan ja hollannin kielten tulkiksi valmistunut Sophia Vahtera, joka tulkkauksen lisäksi pystyy kääntämään oikeudelliset asiakirjat aina sitä tarvittaessa.

 

Rami Cherif

Toimistomme uusimman  jäsenen, entisen yrittäjän / osakkaan sekä tuleva kirjanpitäjän Rami Cherifin erityisosaaminen keskittyy toimistomme yritysasiakkaisiin sekä kirjanpitoon. Cherifillä on laaja kokemusta yritystoiminnasta. Cherif on toiminut myynnin ja liiketoiminnan parissa jo useiden vuosien ajan. Tällä hetkellä hänen tavoitteensa on taloushallinnon, liiketoiminnan ja ammattitutkinnon lisäksi oikeusnotaarin sekä KLT-tutkinnon suorittaminen.