Keitä olemme

Säkäjärvi Oy:n historia juontaa juurensa Lahdessa tunnetusta Arto Viljanen Oy:stä, jonka liiketoiminnan Säkäjärvi Oy:n perustajaosakas Marianne Säkäjärvi osti vuonna 2007 toimittuaan ko. yhtiössä avustavana lakimiehenä ja sittemmin osakkaana usean vuoden ajan. Vuosien saatossa toiminta on laajentunut tyytyväisten asiakkaiden myötä, ja kokoonpanokin muuttunut ja vahvistunut. Toimistomme ydinosaaminen on perinteistä siviili- ja rikosjuridiikkaa, vaikkakin ulkomaalaisoikeus on saanut huomattavan jalansijan erityisosaamisalueenamme vuodesta 2010 lukien.

Yhtiössämme palvelee monia eri oikeudenalojen ja osa-alueiden ammattilaisia. Toimintamme perustuu tiimityöhön ja luottamukseen. Selvitämme vaikeaselkoiset juridiset asiat sinulle havainnollisesti ja helpposelkoisesti ja teemme rehdisti selkoa asian epämiellyttävimmistäkin puolista.

 

Marianne Säkäjärvi

Helsingin yliopistosta valmistunut OTK, lakimies sekä yhtiömme hallituksen puheenjohtaja on kokemukseltaan ja taidoltaan paras mahdollinen lakimies edustamaan sinua oikeudellisessa asiassasi. Marianne Säkäjärvi on toiminut asianajoalalla yhteensä noin 20 vuoden ajan. Lakimiehemme pitää huolen siitä, että sinua edustetaan ja asiaasi ajetaan asianmukaisesti ja rautaisella ammattitaidolla niin tuomioistuimessa kuin sen ulkopuolella.

 

Daniel Vahtera

Avustava lakimies ja oikeustieteen ylioppilas Daniel Vahtera on yhtiömme avainhenkilö, jolla on kokemusta oikeudenalalta jo yli viisi vuotta. Suomen, englannin, turkin, saksan ja hiukan venäjän, ruotsin sekä arabian kieltä taitava, yritys-, perintä-, siviili- ja ulkomaalaisasioita hoitava Vahtera avustaa juridisen ja vaikeaselkoisen lakikielen kanssa. Lisäksi Vahtera on edustanut päämiehiämme useissa eri kansainvälisissä organisaatioissa ja hänellä on vahvaa kokemusta ulkomailla toimivien suuryritysten parissa.

Lue lisää

 

Kauri Karhu

Yhtiömme toimistopäällikkö, tradenomi (AMK) yli yhdeksän vuoden kokemuksella, vastaa toimistossamme asiakassuhteista ja viestinnästä. Kauri Karhu vastaa kiireisen toimistomme arjen sujuvuudesta ja toiminnasta. Kaurista on kehittynyt toimistossamme loistava neuvoja monissa siviilioikeudellisissa kysymyksissä.

 

Sophia Lasota

Päämiehillemme äidinkielellä puhuttavan oikeudellisen palvelun tarjoaminen on mielestämme erityisen tärkeää varsinkin, kun oikeudelliset termit voivat kenelle tahansa olla haastavia. Siksi toimistossamme toimiikin Heriot-Watt yliopistosta Saksan ja Ranskan kielten tulkiksi valmistunut Sophia Lasota, joka tulkkauksen lisäksi pystyy kääntämään oikeudelliset asiakirjat aina sitä tarvittaessa.