Keitä olemme

Säkäjärvi Oy:n historia juontaa juurensa Lahdessa tunnetusta Arto Viljanen Oy:stä, jonka liiketoiminnan Säkäjärvi Oy:n perustajaosakas Marianne Säkäjärvi osti vuonna 2007 toimittuaan ko. yhtiössä avustavana lakimiehenä ja sittemmin osakkaana usean vuoden ajan. Vuosien saatossa toiminta on laajentunut tyytyväisten asiakkaiden myötä, ja kokoonpanokin muuttunut ja vahvistunut. Toimistomme ydinosaaminen on perinteistä siviili- ja rikosjuridiikkaa, vaikkakin ulkomaalaisoikeus on saanut huomattavan jalansijan erityisosaamisalueenamme vuodesta 2010 lukien.

 

Marianne Säkäjärvi

Helsingin yliopistosta valmistunut OTK, lakimies ja yhtiömme hallituksen puheenjohtaja on toiminut asianajoalalla yhteensä yli 20 vuoden ajan. Säkäjärvi pitää huolen siitä, että asiaasi edustetaan ja ajetaan asianmukaisella sekä rautaisella ammattitaidolla tuomioistuimessa.

 

 

Kauri Karhu

Yhtiömme toimistopäällikkö, tradenomi (AMK) yli yhdeksän vuoden kokemuksella, vastaa toimistossamme asiakassuhteista ja viestinnästä. Karhu vastaa kiireisen toimistomme arjen sujuvuudesta, toiminnasta sekä ajanvarauksista.